78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radek Hubač --- 9. 7. 2004
Re: Kvaen? medu

Asima svoji roli i ta teplota Emane.
Zdravi Radek
================= Původní zpráva =================
Od (From): "Emanuel Vesely" <eman.v/=/email.cz>
Komu (To): "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Kopie (Cc):
Předmět (Subject): Re: Kvaen? medu
Datum (Date): 9. 7. 2004 6:03
==================================================

> Zajímalo by mě, jestli to byl med z obchodu nebo přímo od včelaře. Bylo tam
> asi od počátku více vody, neľ má být.
>
> Já mám zase opačný problém. Mě nechce kvasit medovina. Kvasinky z Dolu, v
> 1.5 l lahvi se krásně rozkvasily, pak jsem to nalil do roztoku a nechce to
> kvasit(kvasí to dost pomalu). Teplota je 20 C. Myslím, ľe je to sloľením
> medu.
> Eman

____________________________________________________________
Quelle Vám nabízí ZDARMA nový katalog Podzim/zima 2004.
Objednejte na
http://ad.seznam.cz/clickthru?spotId=75671

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6518


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu